ပူပူစပ္စပ္မွ်စ္ရခိုင္ခ်က္
••••••••••••••••••••••
😋😋
မွ်စ္ႏုႏု...................၂၀က်ပ္သား
ပုစြန္ေျခာက္............၁ဇြန္း
စိမ္းစားငါးပိ.............၁ဇြန္း
င႐ုတ္သီးစိမ္း........... ၂၀ေတာင့္ခန္႔
နံနံပင္....................၁စည္း
မန္က်ည္းသီးမွည့္......အနည္းငယ္
မွ်စ္ႏုႏုေတြကိုေရျဖင့္ျပန္ျပဳတ္ပါ။အရင္းပိုင္းေလးေတြကိုထက္ျခမ္း(သို႔)ေလးစိတ္ခြဲၿပီးအရာေပးပါ။
အိုးေသးေသးတစ္လုံးမွာငါးပိႏွင့္င႐ုတ္သီးစိမ္းကိုနႏြင္းမႈန္႔အနည္းငယ္ႏွင့္အတူေရခမ္းသည္အထိျပဳတ္ပါ။
ထိုျပဳတ္ထားေသာအေရာကိုညႇက္ေအာင္ေထာင္းပါ။
ပုစြန္ေျခာက္ကိုလည္းမညႇက္တညႇက္ေထာင္းထားပါ။
အိုးတစ္လုံးမွာ ေရ (သို႔)ျပဳတ္ရည္ လီတာဝက္ခန္႔ကိုအပူေပးပါ။ထိုျပဳတ္ရည္ထဲသို႔ေထာင္းထားေသာငါးပိႏွင့္င႐ုတ္သီးအေရာႏွင့္ပုစြန္ေျခာက္ေထာင္းကိုထည့္ေမႊပါ။
ဆား၊ဟင္းခတ္မႈန္႔၊ မန္က်ည္းမွည့္ရည္တို႔ျဖင့္အရသာျဖည့္စြက္ပါ။
ဓားရာေပးထားေသာမွ်စ္စို႔ေလးေတြထည့္ၿပီးခ်က္ပါ။
နံနံပင္အ႐ိုးေလးေတြကိုဦးစြာထည့္ထားၿပီးမီးဖိုေပၚမွခ်ခါနီးမွနံနံပင္အရြက္ေလးေတြအုပ္ေပးပါ။
Credit to ဟင္းခ်က္နည္းမ်ား
#YangonLife #SocialInterest #Recipe
••••••••••••••••••••••
😋😋
မွ်စ္ႏုႏု.................
ပုစြန္ေျခာက္............၁ဇ
စိမ္းစားငါးပိ.............
င႐ုတ္သီးစိမ္း........... ၂၀ေတာင့္ခန္႔
နံနံပင္...................
မန္က်ည္းသီးမွည့္......အနည္
မွ်စ္ႏုႏုေတြကိုေရျဖင့္ျပန္
အိုးေသးေသးတစ္လုံးမွာငါးပိႏ
ထိုျပဳတ္ထားေသာအေရာကိုညႇက္ေ
ပုစြန္ေျခာက္ကိုလည္းမညႇက္တည
အိုးတစ္လုံးမွာ ေရ (သို႔)ျပဳတ္ရည္ လီတာဝက္ခန္႔ကိုအပူေပးပါ။ထို
ဆား၊ဟင္းခတ္မႈန္႔၊ မန္က်ည္းမွည့္ရည္တို႔ျဖင့္အ
ဓားရာေပးထားေသာမွ်စ္စို႔ေလး
နံနံပင္အ႐ိုးေလးေတြကိုဦးစြ
Credit to ဟင္းခ်က္နည္းမ်ား
#YangonLife #SocialInterest #Recipe
No comments:
Post a Comment
မိတ္ေဆြ...အခ်ိန္ေလးရရင္ blogg မွာစာလာဖတ္ပါေနာ္
ဗဟုသုတ ရနိုင္တယ္။