ဖက္ဆြတ္မိႈ ခ႐ုဆီေကာ္ရည္ ခ်က္နည္း
------------------------------------------
ဖက္ဆြတ္မိႈ...............၃၀က်ပ္သားခန္႔
ကင္းပုံညႊန္႔................၁၀ညႊန္႔ခန္႔
ၾကက္သြန္နီ.. ...........၁ျခမ္း
ၾကက္သြန္ျဖဴ............၅တက္
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. .........၅ေတာင့္
မိႈကို..သဲ၊ေျမႀကီးေျပာင္စင္ေအာင္ဆားပါတဲ့ေရေလး
မွာထည့္စိမ္ၿပီးသန္႔စင္ေဆးေၾကာပါ။
ထက္ျခမ္းခြဲေလးမ်ားအျဖစ္မြထားပါ။
ကင္းပုံညႊန္႔ ကိုႏုတဲ့အပိုင္းေလးေတြေႁခြပါ။
ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာပါးပါးလွီးထားတဲ့ၾကက္သြန္နီ၊ျဖဴ
ကိုဆီသတ္ၿပီး..အနည္းငယ္ေမႊးလာတာနဲ႔မိႈေတြထည့္
ေၾကာ္ပါ။
ဆား၊ဟင္းခတ္မႈန္႔၊ပဲငံျပာရည္၊ခ႐ုဆီတို႔ျဖင့္အရသာသြင္းပါ။
ထက္ျခမ္းခြဲထားတဲ့င႐ုတ္သီးစိမ္းနဲ႔ကင္းပုံညႊန္႔ေလး
ေတြထည့္ေပါင္းၿပီး အရည္အနည္းငယ္ပ်စ္သြားေအာင္
ေကာ္ရည္ေလးေဖ်ာ္ထည့္ပါ။
င႐ုတ္ေကာင္းမႈန္႔ ေလးျဖဴးၿပီးသုံးေဆာင္ပါ။
Credit to ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
--------------------------
ဖက္ဆြတ္မိႈ...............၃
ကင္းပုံညႊန္႔..............
ၾကက္သြန္နီ.. ...........၁ျခမ္း
ၾကက္သြန္ျဖဴ............၅တက
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. .........၅ေတာင့္
မိႈကို..သဲ၊ေျမႀကီးေျပာင္စင
မွာထည့္စိမ္ၿပီးသန္႔စင္ေဆးေ
ထက္ျခမ္းခြဲေလးမ်ားအျဖစ္မြထ
ကင္းပုံညႊန္႔ ကိုႏုတဲ့အပိုင္းေလးေတြေႁခြပ
ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာပါးပါးလွီ
ကိုဆီသတ္ၿပီး..အနည္းငယ္ေမႊး
ေၾကာ္ပါ။
ဆား၊ဟင္းခတ္မႈန္႔၊ပဲငံျပာရည
ထက္ျခမ္းခြဲထားတဲ့င႐ုတ္သီးစ
ေတြထည့္ေပါင္းၿပီး အရည္အနည္းငယ္ပ်စ္သြားေအာင္
ေကာ္ရည္ေလးေဖ်ာ္ထည့္ပါ။
င႐ုတ္ေကာင္းမႈန္႔ ေလးျဖဴးၿပီးသုံးေဆာင္ပါ။
Credit to ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
No comments:
Post a Comment
မိတ္ေဆြ...အခ်ိန္ေလးရရင္ blogg မွာစာလာဖတ္ပါေနာ္
ဗဟုသုတ ရနိုင္တယ္။