ဆိတ္သားကိုဒိန္ခ်ဥ္နဲ႔ႏွပ္တ ာ...
ေမးၾကလို႔ပါ..
.
က်မတို႔အေခၚအလႉခ်က္..အိုးႀက ီးခ်က္ေပါ့..
.
အခုႏွပ္တာ၃ပိႆာပါ..
အရင္ဆံုးဆိတ္သားကိုေရမထိခင္ ဆားနဲ႔ႏွံ႔ေအာင္နယ္ၿပီးမွေရ ေဆးခ်ရင္ဆိတ္သားအသားကရဲၿပီး အေရာင္လွပါတယ္.
.
.ေဆးၿပီးအသားကိုဆား စႏြင္း ဒိန္ခ်ဥ္(မလိုင္မပါ အခ်ဥ္သက္သက္)၁၅၀၀ဘိုးနဲ႔နာန ာသမေအာင္နယ္ၿပီးေရခဲေသတၱာေအ ာက္ထပ္ထဲတနာရီေလာက္ထည့္ႏွပ္ ထားပါတယ္..
.
ဇီယာ..နံနံေစ့အေရာလက္တဆုပ္ေ လာက္နဲ႔နာနတ္ပြင့္၂ပြင့္တို ႔ကိုညက္ေအာင္ေထာင္းထားပါ..ၾ ကက္သြန္နီ၅၀သားပါးပါးလွီးထာ းပါ.
.
.ၾကက္သြန္ျဖဴ၁၅က်ပ္သားနဲ႔ဂ် င္း၅က်ပ္သားကိုညက္ညက္ေထာင္း ပါ..ျငဳတ္စိမ္းမူန္႔၅က်ပ္သာ းေရနဲ႔ပ်စ္ပ်စ္ေဖ်ာ္ထားပါ..
.
ခ်က္မယ့္အိုးႀကီးထဲကိုဆီ၂၅သ ားထည့့္စႏြင့္းခတ္ဆီပူရင္က် စ္ဂ်ပိုးေခါက္အနည္းငယ္နဲ႔ကရ ေဝးရြက္၃ရြက္ကိုထည့္ၿပီးအရင ္ဆီသတ္ပါ.
.
.ေမႊးလာရင္ၾကက္သြန္ျဖဴဂ်င္း ေထာင္းထည့္အေစ့ေတေထာင္းတာထည ့္ဆီသတ္ပါ..ေမႊးလာမွၾကက္ွသြ န္အနီေတြထည့္ပါ.
.
.နီေရာင္သန္းလာရင္ျုငတ္စိမ္ းမူန္႔ေဖ်ာ္တာထည့္..စိမ္းနံ ႔ေပ်ာက္မွမဆလာစတီးဇြန္း၃ဇြန ္းနဲ႔ငါးငံျပာရည္၁၀သားထည့္ဆ ီသတ္ပါ.
.
.ၿပီးမွဆိတ္သားေတြထည့္ပါ..ဟ င္းခတ္မူန္႔နဲ႔ထညက္၃ခဲေလာက္ ထည့္သမေအာင္ေမႊပါ..ေႂကြပုဂံ ျပားအထူအေသးတခုထည့္ပါ..
.
အႏူးျမန္ေအာင္ပါ..ဆိတ္သားကထ ြက္တဲ့အရည္ေတြခမ္းခါနီးမွေရ ေႏြးကိုအသားျမဳပ္ေအာင္ထည့္ၿ ပီးအဖံုးပိတ္တည္ပါ..
.
ကပ္တတ္လို႔မၾကာခနေမႊေပးပါ.. တနာရီေက်ာ္ေက်ာ္ေလာက္ဆိုႏူး ပါတယ္..အသားႏူးမွမီး႐ွိန္နဲ နဲနဲ႔ ၁၅မိနစ္ေလာက္ဆ္ီျပန္ေအာင္ထပ ္တည္.ပါ..
.
အေပါ့ငန္ျမည္းၿပီးမဆလာ၂ဇြန္ းေလာက္အုပ္..ၾကက္သြန္နီေၾကာ ္၁၅က်ပ္သားေလာက္ထည့့္ သမေအာင္ေမႊခနတည္ထားၿပီးရင္ေ မႊးႀကိဳင္ၿပီးအိေနတဲ့ဆိတ္သာ းႏွပ္ဆီျပန္ရပါၿပီ..
.
.
Ohnmar Kyi
=================
ေမးၾကလို႔ပါ..
.
က်မတို႔အေခၚအလႉခ်က္..အိုးႀက
.
အခုႏွပ္တာ၃ပိႆာပါ..
အရင္ဆံုးဆိတ္သားကိုေရမထိခင္
.
.ေဆးၿပီးအသားကိုဆား စႏြင္း ဒိန္ခ်ဥ္(မလိုင္မပါ အခ်ဥ္သက္သက္)၁၅၀၀ဘိုးနဲ႔နာန
.
ဇီယာ..နံနံေစ့အေရာလက္တဆုပ္ေ
.
.ၾကက္သြန္ျဖဴ၁၅က်ပ္သားနဲ႔ဂ်
.
ခ်က္မယ့္အိုးႀကီးထဲကိုဆီ၂၅သ
.
.ေမႊးလာရင္ၾကက္သြန္ျဖဴဂ်င္း
.
.နီေရာင္သန္းလာရင္ျုငတ္စိမ္
.
.ၿပီးမွဆိတ္သားေတြထည့္ပါ..ဟ
.
အႏူးျမန္ေအာင္ပါ..ဆိတ္သားကထ
.
ကပ္တတ္လို႔မၾကာခနေမႊေပးပါ..
.
အေပါ့ငန္ျမည္းၿပီးမဆလာ၂ဇြန္
.
.
Ohnmar Kyi
=================

No comments:
Post a Comment
မိတ္ေဆြ...အခ်ိန္ေလးရရင္ blogg မွာစာလာဖတ္ပါေနာ္
ဗဟုသုတ ရနိုင္တယ္။