The Precious Time added 4 new photos.
•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
နန္ႀကီး ၁ပ္ိသာ
ၾကက္သား..၃၀သား
ၾကက္သြန္ ၅လံုး
ဆီ၁၀ သား
အုန္းႏို႔...၁ဗူး(Ready made)
ပဲမႉန္႔...၅က်ပ္သား
နံနံပင္အနည္းငယ္..
သံပုရာသီး.. ၃လံုးခန္႔
ၾကက္သားကိုဆားျဖင့္ေရာနယ္ကာေရဆူေအာင္တည္ၿပီးျပဳတ္ပါ။ျပဳပ္ၿပီးပါက
အသားႏြင္ထားၿပီးျကက္သြန္နီပါးပါးလွီးၿပီးအစိမ္းမႉန္႔အနည္ငယ္ျဖင့့္ဒယ္အိုးထဲဆီထည့္အပူေပးျပီးဆီသတ္ပါၿပီးရင္ၾကက္သားထည့္ပါဆား.ဟင္းခတ္မႉန္႔ နဲ႔နႏြင္းတို႔ကိုထည့္ၿပီး အုန္းႏိုးဗူးေဖာက္ထည့္ၿပီးခ်က္ဆူေအာင္တည္ၿပီးသၾကးအနည္းငယ္ထည့္ကာၿပီးမီးပိတ္အေအးခံပါ။ဘဲဥျပဳတ္ၿပီးလွီးထားပါ.မုန္႔ႂကြပ္ေၾကာ္ထားပါ။ပဲမႉန္႔ကိုေမႊးေနေအာင္ေလွာ္ထားပါ။ၾကက္သြန္ပါးပါးလွီးထားပါ။
ငါးဖယ္ေၾကာ္ထားၿပီး နန္းႀကီးဖတ္ရယ္ ၾကက္သားအႏွစ္ရယ္ မန္က်ည္းရည္.ပဲမႉန္႔င႐ုပ္သီးမႉန္႔ ငံျပာရည္နံနံပင္တို႔ျဖင့္ေရာသုပ္ကာသံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီး။ အုန္းႏို႔အစားႏို႔စိမ္းကိုအစားထိုးၿပီးအသံုးျပဳႏိုင္ပါတယ္။
Credit - War War Khin Hlaing
အသားႏြင္ထားၿပီးျကက္သြန္နီပါးပါးလွီးၿပီးအစိမ္းမႉန္႔အနည္ငယ္ျဖင့့္ဒယ္အိုးထဲဆီထည့္အပူေပးျပီးဆီသတ္ပါၿပီးရင္ၾကက္သားထည့္ပါဆား.ဟင္းခတ္မႉန္႔ နဲ႔နႏြင္းတို႔ကိုထည့္ၿပီး အုန္းႏိုးဗူးေဖာက္ထည့္ၿပီးခ်က္ဆူေအာင္တည္ၿပီးသၾကးအနည္းငယ္ထည့္ကာၿပီးမီးပိတ္အေအးခံပါ။ဘဲဥျပဳတ္ၿပီးလွီးထားပါ.မုန္႔ႂကြပ္ေၾကာ္ထားပါ။ပဲမႉန္႔ကိုေမႊးေနေအာင္ေလွာ္ထားပါ။ၾကက္သြန္ပါးပါးလွီးထားပါ။
ငါးဖယ္ေၾကာ္ထားၿပီး နန္းႀကီးဖတ္ရယ္ ၾကက္သားအႏွစ္ရယ္ မန္က်ည္းရည္.ပဲမႉန္႔င႐ုပ္သီးမႉန္႔ ငံျပာရည္နံနံပင္တို႔ျဖင့္ေရာသုပ္ကာသံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီး။ အုန္းႏို႔အစားႏို႔စိမ္းကိုအစားထိုးၿပီးအသံုးျပဳႏိုင္ပါတယ္။
Credit - War War Khin Hlaing
No comments:
Post a Comment
မိတ္ေဆြ...အခ်ိန္ေလးရရင္ blogg မွာစာလာဖတ္ပါေနာ္
ဗဟုသုတ ရနိုင္တယ္။