FOOD at HOME added 3 new photos.
မန္က်ည္းရြက္ ပုဇြန္စပ္ေၾကာ္
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
မန္က်ည္းရြက္ - ၁၀ က်ပ္သား
ပုဇြန္စိပ္ - ၂၅ ေကာင္ က်ပ္သား (ေခါင္းျဖဳတ္ ထားပါ)
ငံျပာရည္ - ၂ ဇြန္း (ဟင္းစားဇြန္း)
ၾကက္သြန္နီ - ၂ လံုး (ေသးေသးစဥ္းထားပါ)
ၾကက္သြန္ျဖဴ - ၁ လံုး
အေရာင္တင္မႈန္႔ - ၁ ဇြန္း (လဖက္ရည္ဇြန္း)
နႏြင္းမႈန္႔ - အနည္းငယ္
ဆား - အနည္းငယ္
ဆီ - အနည္းငယ္
ငရုုပ္သီးစိမ္း - ၂၀ ေတာင့္ (ကြဲေအာင္ ထုုထားပါ)
ျပဳလုပ္နည္း
ဒယ္အိုုးထဲတြင္ ဆီ အနည္းငယ္ ထည့္ရ်္ နႏြင္းမႈန္႔ ၊ ၾကက္သြန္နီ ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ တို႔ကို ထည့္ရ်္ ႏြမ္းလာေအာင္ ဆီသတ္ပါ ။
ၿပီးလွ်င္ အေရာင္တင္မႈန္႔ ထည့္ရ်္ ပုဇြန္ေလးမ်ား ထည့္ပါ ။
ေရေႏြး အနည္းငယ္ ၊ ထုုထားသည့္ ငရုုပ္သီးစိမ္း နွင့္ ငံျပာရည္ထည့္ရ်္ ၊ ဆီျပန္လာေအာင္ တည္ထားပါ ။
ဆီျပန္ခါနီးတြင္ မန္က်ည္းရြက္ ကိုု အုုပ္ရ်္ ၊ ဆီျပန္လ်င္ အေပါ့ငံျပင္ရ်္ မိမိ စိတ္ႀကိဳက္ အရသာ ရလ်င္ မန္က်ည္းရြက္ ပုဇြန္စပ္ေၾကာ္ စားလို႔ ရပါၿပီ ။
WinWin KT. FOOD@HOME
No comments:
Post a Comment
မိတ္ေဆြ...အခ်ိန္ေလးရရင္ blogg မွာစာလာဖတ္ပါေနာ္
ဗဟုသုတ ရနိုင္တယ္။