ကုလားပဲခ်ဥ္ဟင္း
------------
ကုလားပဲ ၁၀ က်ပ္သား
ပဲသီး ၁၅ ေတာင့္
ခရမ္းသီး ၂ လံုး
ရံုးပတီသီး ၄ ေတာင့္
မန္က်ီးမွည့္ ကြမ္းသီးလံုးခန္႔
ငံျပာရည္
အခ်ိဳမႈန္႔
မဆလာ
ၾကက္သြန္ျဖဴ/နီ
ဆီ
ခ်က္နည္း
------
ကုလားပဲကို ၂ နာရီခန္႔ေရစိမ္ပီး ျပဳတ္ထားပါ
ပဲသီး ခရမ္းသီး ရံုးပတီသီး တို႔ကို လွီးျဖတ္ထားပါ အသီးစံုထည့္ခ်င္သေလာက္ေပါ့ အာလူးတို႔ ဗူးသီး တို႔ကိုလဲထည့္ခ်က္လို႔ရပါတယ ္
မန္က်ည္းမွည့္ကိုေရစိမ္ထားပ ါ
ဒယ္အိုးပူပါကဆီထည့္ ဆီဆူရင္ၾကက္သြန္ေထာင္းထားတာ ကိုထည့္ ဆီသတ္ အေရာင္တင္မႈန္႔ထည့္ပီးရင္ ခဏထားပီး အသီးေတြထည့္ ငံျပာရည္ အခ်ိဳမႈန္႔ လိုသေလာင္ထည့္ အဖံုးအုပ္ထားပါ ၁၀ မိနစ္ေလာက္ေနရင္ ျပဳတ္ထားတဲ႔ပဲကိုထည့္ မန္က်ည္းမွည့္ ရည္ထည့္ ပီးရင္ ေရလိုသေလာက္ထည့္ပီး အုပ္ထားပါ ဟင္းအိုးဆူပါက မဆလာခတ္လိုက္ပါ အရသာျမည္းပီး သံုးေဆာင္လို႔ရပါပီ
------------
ကုလားပဲ ၁၀ က်ပ္သား
ပဲသီး ၁၅ ေတာင့္
ခရမ္းသီး ၂ လံုး
ရံုးပတီသီး ၄ ေတာင့္
မန္က်ီးမွည့္ ကြမ္းသီးလံုးခန္႔
ငံျပာရည္
အခ်ိဳမႈန္႔
မဆလာ
ၾကက္သြန္ျဖဴ/နီ
ဆီ
ခ်က္နည္း
------
ကုလားပဲကို ၂ နာရီခန္႔ေရစိမ္ပီး ျပဳတ္ထားပါ
ပဲသီး ခရမ္းသီး ရံုးပတီသီး တို႔ကို လွီးျဖတ္ထားပါ အသီးစံုထည့္ခ်င္သေလာက္ေပါ့ အာလူးတို႔ ဗူးသီး တို႔ကိုလဲထည့္ခ်က္လို႔ရပါတယ
မန္က်ည္းမွည့္ကိုေရစိမ္ထားပ
ဒယ္အိုးပူပါကဆီထည့္ ဆီဆူရင္ၾကက္သြန္ေထာင္းထားတာ
No comments:
Post a Comment
မိတ္ေဆြ...အခ်ိန္ေလးရရင္ blogg မွာစာလာဖတ္ပါေနာ္
ဗဟုသုတ ရနိုင္တယ္။