ေရေႏြးက်က္ၿပီးသားကို
ထပ္ၿပီးက်ိဳတဲ႔ အထဲမွာ Flemex ရဲ႕ သူငယ္ခ်င္းေတြေရာ ပါေနၿပီလား။
တစ္ႀကိမ္က်က္ ၿပီးသားေရေႏြးကို ေနာက္တစ္ခါဆူေအာင္ထပ္တည္လို က္တာနဲ႔
ေရမွာပါဝင္တဲ႔ ေအာက္စီဂ်င္နဲ႔ ႏိုက္ထရိုဂ်င္ေတြကို ဖယ္ထုတ္ပစ္လိုက္တယ္
ဆိုတာ သိပါသလား။ အဲဒီထက္ပိုဆိုးတာက ႏိုက္ထရိုဂ်င္၊ အာဆင္းနစ္ နဲ႔ ဖလူ
ရြိဳက္ ေတြဟာ ဆူပြက္ေစတဲ႔ အပူခ်ိန္ေတြနဲ႔ ထပ္ကာထပ္ကာေတြ႔ဆံုၿပီး လူကို
အႏၱရာယ္ေပးႏိုင္တဲ႔ ျဒပ္ေပါင္း ေတြ အျဖစ္ေျပာင္းလဲ သြားေစႏုိင္တာပါပဲ။
ဒါေၾကာင္႔မို႔ ေရကိုက်ိဳခ်က္ အသံုးျပဳတဲ႔အခါ တစ္ႀကိမ္သာ ဆူပြက္ ေအာင္
က်ိဳၿပီး အသံုးျပဳၾကပါလုိ႔ Flemex က အႀကံျပဳခ်င္ပါတယ္။ ေရေႏြးကို
အႀကိမ္ႀကိမ္ က်ိဳၿပီးအသံုးျပဳတတ္ ၾကတဲ႔သူငယ္ခ်င္းေတြ သိသြားေအာင္လည္း Share
ေပးဖို႔ မေမ႔နဲ႔ေနာ္။
[Unicode]
ရေနွေးကျက်ပြီးသားကို ထပ်ပြီးကျိုတဲ့ အထဲမှာ Flemex ရဲ့ သူငယ်ချင်းတွေရော ပါနေပြီလား။ တစ်ကြိမ်ကျက် ပြီးသားရေနွေးကို နောက်တစ်ခါဆူအောင်ထပ်တည်လို က်တာနဲ့
ရေမှာပါဝင်တဲ့ အောက်စီဂျင်နဲ့ နိုက်ထရိုဂျင်တွေကို ဖယ်ထုတ်ပစ်လိုက်တယ်
ဆိုတာ သိပါသလား။ အဲဒီထက်ပိုဆိုးတာက နိုက်ထရိုဂျင်၊ အာဆင်းနစ် နဲ့ ဖလူ
ရွိုက် တွေဟာ ဆူပွက်စေတဲ့ အပူချိန်တွေနဲ့ ထပ်ကာထပ်ကာတွေ့ဆုံပြီး လူကို
အန္တရာယ်ပေးနိုင်တဲ့ ဒြပ်ပေါင်း တွေ အဖြစ်ပြောင်းလဲ သွားစေနိုင်တာပါပဲ။
ဒါကြောင့်မို့ ရေကိုကျိုချက် အသုံးပြုတဲ့အခါ တစ်ကြိမ်သာ ဆူပွက် အောင်
ကျိုပြီး အသုံးပြုကြပါလို့ Flemex က အကြံပြုချင်ပါတယ်။ ရေနွေးကို
အကြိမ်ကြိမ် ကျိုပြီးအသုံးပြုတတ် ကြတဲ့သူငယ်ချင်းတွေ သိသွားအောင်လည်း Share
ပေးဖို့ မမေ့နဲ့နော်။
[Unicode]
ရေနွေးကျက်ပြီးသားကို ထပ်ပြီးကျိုတဲ့ အထဲမှာ Flemex ရဲ့ သူငယ်ချင်းတွေရော ပါနေပြီလား။ တစ်ကြိမ်ကျက် ပြီးသားရေနွေးကို နောက်တစ်ခါဆူအောင်ထပ်တည်လို
No comments:
Post a Comment
မိတ္ေဆြ...အခ်ိန္ေလးရရင္ blogg မွာစာလာဖတ္ပါေနာ္
ဗဟုသုတ ရနိုင္တယ္။