Shwe Nyar Thu added 5 new photos — with Mi Mi Tun and Mi Mi Tun.
****************
ငါးေျခာက္ဖုတ္မယ္ဆိုရင္အရင္ဆံုးဆားရည္ထဲငါးေျခာက္ကိုနာရီဝက္ေလာက္စိမ္ထားပါ
ၿပီးမွေရ၃ထပ္ေလာက္ေဆးၿပီးဖုတ္လို႔ရပါၿပီ
ဆားရည္စိမ္ျခင္းကငါးေျခာက္ရဲ႕အငံကို
လဲနည္းသြားေအာင္စုပ္ယူသ
လိုငါးေျခာက္လွန္းတဲ့အခါအခုသံုးေနၾကတဲ့
ယင္မနားေဆးရဲ႕
အနၱရာယ္လဲနည္းသြားပါတယ္။
ငါးရ႕ံေျခာက္လိုဖုတ္လိုက္ရင္မာေနတတ္တဲ့ငါးေျခာက္အတြတ္ေတာ့
ေရဇလံုေလးတစ္လံုးငါးေျခာက္ထုမယ့္စင့္တီတံုးနားအသင့္ထားထားပါ။
ငါးေျခာက္ကိုႂကြပ္ႂကြပ္မႀကိဳက္ပဲေပ်ာ့ေပ်ာ့ေလးစားခ်င္ရင္ေတာ့ဆီထည့္ထားတဲ့ပန္းကန္ေလးလဲအဆင္သင့္လုပ္ထားပါ
ငါးေျခာက္ကိုစဖုတ္လို႔မီးအပူနဲ႔ေတြ႔ရင္ငါးေျခာက္သားေလးစၿပီးေပ်ာ့
ေပ်ာင္းလာပါမယ္
အဲ့ဒီ့္အခ်ိန္ငါးေျခာက္ကိုျပန္ဆယ္ၿပီးဖြဖြေလးအသားပြလာေအာင္ထု
ၿပီးမွျပန္ဖုတ္ပါ
ငါးေျခာက္ကက်က္လာၿပီးတူးစျပဳလာရင္အသင့္ထားထားတဲ့ေရဇလံု
ထဲထည့္ၿပီးခ်က္ခ်င္းျပန္ဆယ္ပါ
မီးေလးခဏျပန္ျပၿပီးဖြဖြေလးထုပါ
ထုထားတဲ့ငါးေျခာက္ကိုခ်က္ခ်င္း
အပူဓာတ္မကုန္ခင္ဆီစိမ္ပါ
ဒါဆိုရင္ေတာ့ငါးေျခာက္ေပ်ာ့ေပ်ာ့ေပ်ာင္းေပ်ာင္းေလးရပါၿပီ
အသက္ႀကီးရြယ္သူမိဘေတြလဲ
အဆင္ေျပေျပဝါးလို႔ရပါတယ္
ႂကြပ္တာႀကိဳက္ရင္ေတာ့ထုလိုက္
ဆီစိမ္လိုက္မလုပ္ပဲထုထားတဲ့ငါး
ေျခာက္ေတြကိုေအးသြားမွဆီစိမ္ပါ
ဒါဆိုရင္ေတာ့ငါးေျခာက္ႂကြပ္ႂကြပ္ေလးရပါၿပီ
ပန္းခေရသိသမ်ွေလာက္ပါ႐ွင္
Credit ပန္းခေရ
လဲနည္းသြားေအာင္စုပ္ယူသ
လိုငါးေျခာက္လွန္းတဲ့အခါအခုသံုးေနၾကတဲ့
ယင္မနားေဆးရဲ႕
အနၱရာယ္လဲနည္းသြားပါတယ္။
ငါးရ႕ံေျခာက္လိုဖုတ္လိုက္ရင္မာေနတတ္တဲ့ငါးေျခာက္အတြတ္ေတာ့
ေရဇလံုေလးတစ္လံုးငါးေျခာက္ထုမယ့္စင့္တီတံုးနားအသင့္ထားထားပါ။
ငါးေျခာက္ကိုႂကြပ္ႂကြပ္မႀကိဳက္ပဲေပ်ာ့ေပ်ာ့ေလးစားခ်င္ရင္ေတာ့ဆီထည့္ထားတဲ့ပန္းကန္ေလးလဲအဆင္သင့္လုပ္ထားပါ
ငါးေျခာက္ကိုစဖုတ္လို႔မီးအပူနဲ႔ေတြ႔ရင္ငါးေျခာက္သားေလးစၿပီးေပ်ာ့
ေပ်ာင္းလာပါမယ္
အဲ့ဒီ့္အခ်ိန္ငါးေျခာက္ကိုျပန္ဆယ္ၿပီးဖြဖြေလးအသားပြလာေအာင္ထု
ၿပီးမွျပန္ဖုတ္ပါ
ငါးေျခာက္ကက်က္လာၿပီးတူးစျပဳလာရင္အသင့္ထားထားတဲ့ေရဇလံု
ထဲထည့္ၿပီးခ်က္ခ်င္းျပန္ဆယ္ပါ
မီးေလးခဏျပန္ျပၿပီးဖြဖြေလးထုပါ
ထုထားတဲ့ငါးေျခာက္ကိုခ်က္ခ်င္း
အပူဓာတ္မကုန္ခင္ဆီစိမ္ပါ
ဒါဆိုရင္ေတာ့ငါးေျခာက္ေပ်ာ့ေပ်ာ့ေပ်ာင္းေပ်ာင္းေလးရပါၿပီ
အသက္ႀကီးရြယ္သူမိဘေတြလဲ
အဆင္ေျပေျပဝါးလို႔ရပါတယ္
ႂကြပ္တာႀကိဳက္ရင္ေတာ့ထုလိုက္
ဆီစိမ္လိုက္မလုပ္ပဲထုထားတဲ့ငါး
ေျခာက္ေတြကိုေအးသြားမွဆီစိမ္ပါ
ဒါဆိုရင္ေတာ့ငါးေျခာက္ႂကြပ္ႂကြပ္ေလးရပါၿပီ
ပန္းခေရသိသမ်ွေလာက္ပါ႐ွင္
Credit ပန္းခေရ
No comments:
Post a Comment
မိတ္ေဆြ...အခ်ိန္ေလးရရင္ blogg မွာစာလာဖတ္ပါေနာ္
ဗဟုသုတ ရနိုင္တယ္။