Today Myanmar
ပန္းသီးစားခါနီးရင္ သတိထားပါ
ပန္းသီးအခြံေတြပါ စားတတ္တဲ့သူေတြအဖို႔ သတိထားရမယ့္အခ်က္ၿဖစ္ပါတယ္ ပန္းသီးေတြရဲ႕အခြံကိုဖေယာင္းေတြ သုတ္ထားေလ့ရွိတယ္ ဒါေၾကာင့္ ဘယ္အသီးပဲစားစား မစားခင္အရင္စစ္ေဆးၾကည့္ပါ ။
ဖေယာင္းကို အေအးခံႏုိင္ေအာင္နဲ႔ Preservation ( တာရွည္ခံ ႏိုင္ရန္ ရည္ရြယ္ခ်က္ၿဖင့္ ) အေနနဲ႔အသံုးၿပဳၾကပါတယ္ ။
အထူးသၿဖင့္ၿမန္မာႏိုင္ငံမွာေတာ့ သိပ္မသိသာေပမယ့္အေနာက္ႏုိင္ငံေတ ြမွာ တစ္ႏွစ္ထက္ခံေအာင္ဆိုၿပီးအသီးေတ ြကို ဒီလိုနည္းေတြနဲ႔အသံုးၿပဳၾကပါတယ္ ပံုသ႑န္အရၾကည့္မယ္ဆိုရင္လည္း ေတာက္ေၿပာင္ေနၿပီးလတ္ဆတ္ေနေအာင္ ၿဖစ္ပါတယ္ ။ Becox wax ကိုသုတ္လိမ္းထားရင္ ဘတ္တီးရီးယားေတြကို မ၀င္ေအာင္လည္းကာကြယ္ေပးႏုိင္ၿပီ း ေၿခာက္ေသြ႔ၿခင္းလည္းမၿဖစ္ေပၚေစပ ါဘူး ။
...
ပန္းသီးအခြံေတြပါ စားတတ္တဲ့သူေတြအဖို႔ သတိထားရမယ့္အခ်က္ၿဖစ္ပါတယ္ ပန္းသီးေတြရဲ႕အခြံကိုဖေယာင္းေတြ
ဖေယာင္းကို အေအးခံႏုိင္ေအာင္နဲ႔ Preservation ( တာရွည္ခံ ႏိုင္ရန္ ရည္ရြယ္ခ်က္ၿဖင့္ ) အေနနဲ႔အသံုးၿပဳၾကပါတယ္ ။
အထူးသၿဖင့္ၿမန္မာႏိုင္ငံမွာေတာ့
...
ဒါေၾကာင့္ ပံုမွာၿပထားတဲ့အတိုင္း ပန္းသီးမစားခင္ ဖေယာင္းေတြကို အရင္ၿခစ္ထုတ္ပစ္ၾကပါ ။ ဒီစာေလးကိုလည္း မသိေသးသူမ်ားကိုမွ်ေ၀ေပးၾကပါ အထူးသၿဖင့္ USA လိုအေနာက္ႏုိင္ငံေတြမွာ ဒီနည္းလမ္းကိုအသံုးမ်ားပါတယ္ ။
သက္တန္႔ခ်ိဳ
သက္တန္႔ခ်ိဳ
No comments:
Post a Comment
မိတ္ေဆြ...အခ်ိန္ေလးရရင္ blogg မွာစာလာဖတ္ပါေနာ္
ဗဟုသုတ ရနိုင္တယ္။