နဂါးေမာက္သီး၏အရသာသည္ ခ်ိဳေသာအရသာရွိသည္။ နဂါးေမာက္သီး၏အရည္သည္ သစ္ေတာ္သီး ၊
ကီဝီသီး ၊ သခြါးေမႊးတို႕ႏွင့္ဆင္တူပါသည္။
နဂါးေမာက္သီး၏အခြံကိုခြါလိုက္ပါ က အျဖဴေရာင္အသား ( သို႕ )
အနီေရာင္အသားႏွင့္အတူ စားလို႕ရေသာ အမဲေရာင္အေစ့ငယ္ေလးမ်ား ကိုေတြ႕ရမွာျဖစ္ပါသည္။
နဂါးေမာက္သီးကိုယခုစိုက္ပ်ိဳးေ
နေသာႏိုင္ငံမ်ားမွာ
အာရွႏိုင္ငံမ်ားျဖစ္ေသာ ဖိလစ္ပိုင္ ၊ ယိုးဒယား ႏွင့္ ဗီယက္နမ္
ႏိုင္ငံတို႕ျဖစ္ၾကသည္။
နဂါးေမာက္သီးသည္ ေသြးတြင္းရွိသၾကားဓာတ္ကိုေလွ်ာ့ ခ်ေပးသည္။
ကင္ဆာျဖစ္ပြါးမႈကိုကာကြယ္ေပးသည္ ။
မေကာင္းေသာ ကိုလက္စထေရာမ်ားကို ေလွ်ာ့ခ်ေပးသည့္အျပင္ အသားအေရကိုေခ်ာမြတ္ေစသည္။
အစာစားခ်င္စိတ္ကိုျဖစ္ေပၚေစသည့္ အျပင္
အစာေခ်ဖ်က္မႈအားေကာင္းသည္။
မ်က္လုံးက်န္းမာေရးကိုေကာင္းေ စသည္။
အ႐ိုးႏွင့္သြားမ်ားကိုခိုင္မာေ စသည္။
ဓားရွမိေသာဒဏ္ရာမ်ားကို လ်င္ျမန္စြာအနာက်က္ေစသည္။
မွတ္ညဏ္အားေကာင္းေစသည္။
နဂါးေမာက္သီးတြင္အမ်ိဳးအစားသုံး မ်ိဳးရွိသည္။
၁။ အနီေရာင္အခြံႏွင့္အျဖဴေရာင္အသား
၂။ အနီေရာင္အခြံႏွင့္အနီေရာင္အသား
၃။ အဝါေရာင္အခြံႏွင့္အျဖဴေရာင္အသား
Source...http://moonlithouse.blogspot.no/search/label/%E1%80%80%E1%80%BA%E1%80%94%E1%80%B9%E1%80%B8%E1%80%99%E1%80%AC%E1%80%B1%E1%80%9B%E1%80%B8
နဂါးေမာက္သီးကိုယခုစိုက္ပ်ိဳးေ
နဂါးေမာက္သီးသည္ ေသြးတြင္းရွိသၾကားဓာတ္ကိုေလွ်ာ့
ကင္ဆာျဖစ္ပြါးမႈကိုကာကြယ္ေပးသည္
မေကာင္းေသာ ကိုလက္စထေရာမ်ားကို ေလွ်ာ့ခ်ေပးသည့္အျပင္ အသားအေရကိုေခ်ာမြတ္ေစသည္။
အစာစားခ်င္စိတ္ကိုျဖစ္ေပၚေစသည့္
မ်က္လုံးက်န္းမာေရးကိုေကာင္းေ
အ႐ိုးႏွင့္သြားမ်ားကိုခိုင္မာေ
ဓားရွမိေသာဒဏ္ရာမ်ားကို လ်င္ျမန္စြာအနာက်က္ေစသည္။
မွတ္ညဏ္အားေကာင္းေစသည္။
နဂါးေမာက္သီးတြင္အမ်ိဳးအစားသုံး
၁။ အနီေရာင္အခြံႏွင့္အျဖဴေရာင္အသား
၂။ အနီေရာင္အခြံႏွင့္အနီေရာင္အသား
၃။ အဝါေရာင္အခြံႏွင့္အျဖဴေရာင္အသား
Source...http://moonlithouse.blogspot.no/search/label/%E1%80%80%E1%80%BA%E1%80%94%E1%80%B9%E1%80%B8%E1%80%99%E1%80%AC%E1%80%B1%E1%80%9B%E1%80%B8
No comments:
Post a Comment
မိတ္ေဆြ...အခ်ိန္ေလးရရင္ blogg မွာစာလာဖတ္ပါေနာ္
ဗဟုသုတ ရနိုင္တယ္။